Hero – Tin Anniversary

Charlotte Perrelli – Hero Tin Anniversary

I samband med 10 års jubileumet släpper Charlotte Perrelli två nya versioner av Hero.

2008 vann Hero Melodifestivalen. Väl på plats i Eurovision slog bl.a BBC på stora trumman och konstaterade att vi för första gången skulle få en kvinnlig artist att vinna ESC två gånger.

Så blev ju tyvärr inte riktigt utfallet men Hero är fortfarande en favorit i Eurovision kretsar.

– Tänk vilken resa jag fick göra med Hero och att den tagit mig runt hela Europa, för andra gången i detta underbara sammanhang. Det känns faktiskt lite som ett äktenskap och att vi nu firar 10 år. Tennbröllop!  Tiden går fort när man har roligt. Jag älskar min Hero lika mycket nu som för 10 år sedan och jag kände att jag ville ge mina trogna Eurovisionlyssnare ett par nya versioner. Hoppas att ni ska gilla dem lika mycket som jag, säger Charlotte.

Tag Cloud:

Av CharlottePerrelli.com

Kommentera