Idén för parfymen föddes redan för 4 år sedan och äntligen är den här: Jag var ute efter att utveckla en unik doft med ungdomlig energi och fräsch känsla, inspirerad av starka och självsäkra kvinnor. Det har varit extremt viktigt för mig att inte tumma på kvalitén och det är anledningen till att jag har valt att utveckla produkten i mitt egna företag för att ha total kontroll.

Återförsäljare

Du kommer kunna köpa Charlotte Perrelli’s doft på alla stora kedjor, parfymerior och även här i shopen!

Önskar du komma i kontakt med vår säljorganisation, maila info@chanille.se

Shimmering Lotion

Efter alla år av ständigt sökande efter den perfekta lystern på främst ben men även dekolletage och armar, bestämde jag mig för att göra min egen shimmering lotion. Utan glitter (som jag ogillar), istället med en snygg perfekt shine, och den blev magisk! 

Fuktgivande lotion med skimrande effekt berikad i vitamin E, skyddar huden mot skadliga fria radikaler. Gör din hud mjuk och absorberas lätt. Den lämnar en lätt doft av mandarin, sensuell mysk och sofistikerade fresia.

Används främst till ben, dekolletage, armar, händer. SHIMMMERING LOTION finns i två olika storlekar. 75ml med kartong (se bild) och nu även i 200ml utan kartong till ett förmånligare pris utan kartong.

Parfym

The Girl är en flörtig, sensuell doftnyhet från Charlotte Perrelli. Doften vänder sig till en karismatisk kvinna med en naturlig livsglädje som har passion för äventyr och romantik. En mix av mjuk jasmin, ros, äpple mysk, ädelträ, fräsch mandarin och Charlottes personliga favorit svartvinbär utgör doftnoterna i The Girl.

Body Cream

En lyxig cream med en fantastiskt mjukgörande effekt som ger din hud en silkeslen lyster med exklusiva doftnoter av soft förförisk jasmine, äpple och sensuell mysk. 

Denna krämiga body cream ger rikligt med fukt och näring och du kommer se och känna en märkbar skillnad med en uppfriskande känsla. Doften är densamma som övriga produkter i The Girl Serien.
Innehåll: 200 ml Rek utpris: 299 kr.